Teljes körű adminisztráció, adatszolgáltatás, menetrendezés és számlázás előkészítés

Milyen adminisztrációs terhek várnak Önre, ha napelemparkot üzemeltet?

A napelemparkkal kapcsolatot teendők közül talán az adminisztráció a legbosszantóbb, hiszen rengeteg papírmunkával jár, és sokszor átláthatatlan, hogy melyik szolgáltatónak, hivatalnak milyen dokumentációkat kell leadni. A jogszabályi környezet ráadásul folyamatos változásban van.

Mi az összes adminisztrációs feladatot átvesszük Öntől!

Mi az összes adminisztrációs feladatot átvesszük Öntől!

  • Teljes körű MAVIR ügyintézés (beleértve az E-SZEM, MKp ügyintézést is)
  • MEKH ügyintézés
  • DSO ügyintézés
  • Számlák és menetrendadás koordinációja
  • Kötelező adatszolgáltatás ügyintézése

A meglévő ügyintézési feladatok mellett folyamatosan követjük a jogszabályokat és szabályozásokat, jelezzük, ha Önt is érintő változások vannak. Kérdéseivel bármikor fordulhat hozzánk, és mi mindig felkészülten válaszolunk.

Nem csak a hivatalok és szolgáltatások ügyintézését vállaljuk át, de a garanciális ügyintézést is, ha javítani, cserélni kell napelemparkjában az eszközöket.

A kötelező adminisztráció lépései

A kötelező adminisztráció lépései

1. A használatbavétel és az üzembe helyezés

Már a napelempark tervezése során érdemes minket megkeresnie, így együtt fel tudunk készülni az üzembehelyezéssel kapcsolatos feladatokra. Segítünk megkötni a szerződéseket és megállapodásokat az áramszolgáltatóval, összeállítjuk a szükséges dokumentációt, és elkészíttetjük az üzembe helyezési protokollt. Az adminisztrációs feladatok mellett magát az üzembe helyezést is koordináljuk.

Az engedélyeztetés során gondoskodunk a teljes körű dokumentációról, és azt el is küldjük a területileg illetékes Kormányhivatalnak. Az E-közmű nyilvántartásba vételben is segítünk.

2. Próbaüzem és felkapcsolás

A próbaüzem során is szüksége lesz az energiaátvétellel kapcsolatos ügyintézésre, a felkapcsoláskor pedig a MAVIR és MEKH regisztrációkra, áramszolgáltatóval kötött megállapodásokra és az E-SZEM ügyintézésre – melyben mind tudunk segíteni.

3. A napelempark napi üzemeltetése során

A feladatok nem érnek véget a beüzemeléssel: gondoskodunk a menetrendadás és egyéb adatszolgáltatási feladatok elvégzéséről, elkészítjük és elküldjük a riportokat, tartjuk a kapcsolatot a hivatalokkal, és figyelemmel kísérjük az esetleges jogszabályi változásokat. Mindenben számíthat ránk!

Ön is úgy gondolja, hogy az idő pénz?

Ön is úgy gondolja, hogy az idő pénz?

Egy napelempark adminisztrációja rengeteg időt emészt fel, és a legtöbben nem rajonganak az ilyen típusú feladatokért. Ha ráadásul nincs benne tapasztalata, hogy melyik hivatalnak, vagy szolgáltatónak mi az eljárásrendje, akkor a szükséges idő többszörösét kell majd erre fordítania.

Miért foglalkozna olyannal, amit nem szeret? Adja ki az adminisztrációs feladatokat, és szabadítsa fel a saját szabadidejét! Mi évek óta ezt csináljuk, gyorsan és hatékonyan végezzük el a munkát, és a legtöbb hivatal, szolgáltató eljárásrendjét ismerjük, ezért tudjuk, kit kell keresnünk, ha problémák, vagy kérdések merülnének fel.

Minden adatszolgálati kötelezetteséget és ügyintézést teljes mértékben elvégzünk Ön helyett!
Sőt, gondoskodunk a panelek, eszközök garanciális ügyintézéséről, a teljesítmény monitorozásáról, riportok elkészítéséről, és a biztosítási ügyintézésről is.

Bízza ránk az adminisztrációt, és élvezze a szabadságot!

Van néhány fontos kérdésünk, mielőtt belekezdünk:

Kérjük töltse ki a mezőket időpontfoglaláshoz
Figyeljen rá, hogy pontos adatokat adjon meg
Válassza ki, mikor hívhatjuk
A választott időpontban szakértő kollégánk keresni fogja